top of page
  • sjerve

Rallylydighetskurs i november

Oppdatert: 18. okt. 2023

UVN arrangerer kurs i rallylydighet helgen 11.-12. november. Kurset foregår ute og/eller inne (avhengig av været) i Skjeberg (Sarpsborg) og koster 1100,- for medlemmer i UVN og 1300,- for ikke-medlemmer. Det er plass til 8 deltakere på kurset.


Er du allerede i gang med rally? Da kan du fint være med og øve og få hjelp på ditt nivå.


Kurset går lørdag og søndag kl 10-16. Det blir noe teori, men mest praktisk trening med hundene. Michelle Malmåsen er instruktøren vår og hun konkurrerer selv aktivt i rally både i Norge og i utlandet. Les om Michelle her: https://www.kennelprimigenia.no/primiteam/teamet/


Rally er en veldig fin måte å bygge opp samarbeidet med hunden på og en super aktivitet å holde på med både ute og inne gjennom vinteren. Rallylydighet er en morsom aktivitet som forener lydighet, agility og freestyle i én hundesport. I denne sporten ligger hovedfokuset på glede, samspill og gode holdninger. Sporten går ut på å gå gjennom en bane som består av 15-22 skilt. Som i agility er banene nye for hver konkurranse, slik at kombinasjonene ikke er gitt på forhånd. Fører har lov til å rose og oppmuntre hunden underveis i banen. Rallylydighet er en svært populær hundesport i Norge. Det er flere stående fuglehunder som konkurrerer i sporten, og noen har i tillegg oppnådd både championat og NM-plassering.

Påmelding

Påmelding til Sissel Jerve på e-post sjerve@gmail.com

Frist: 31. oktober. Betalingsinformasjon kommer til de som melder seg på.

139 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page