top of page

Lavlandstrening på Ervalla, Sverige

Helgen 6.-8. september arrangerer vi trening på Ervalla (i nærheten av Örebro).


Denne helgen får du et innblikk i hvordan lavlandstrening og lavlandsprøver foregår. Hundene vil blant annet bli sluppet to og to slik det gjøres på prøver. Våre instruktører er dyktige Inger Karlsson og Ingemar Roselin. Treningen koster SEK 3000,- per hund for helgen.


Opplegg:

Foto: Marie Morell

  • Lørdag: trening og vurdering for å se hvilket nivå hver enkelt hund er på (før lunsj), trening i parslipp etter lunsj.

  • Søndag: stort sett parslipp

  • Kastapport-trening for dem som vil (dette inngår alltid på prøve i Sverige når hunden har mulighet for premie)

Dagene bygger på hverandre, så det er ikke mulig å kun være med én dag.


Vi har booket hytter (med 3 soverom i hver) på Uskavigården, Nora. Disse vil koste cirka SEK 1350,- per rom for helgen, inkludert vask. Overnatting fra fredag til søndag. Hyttene er godt utstyrt.


Det er også mulig å bo i telt, campingvogn eller bobil her, men da booker du plass selv. Si fra om du vil bo i felleshytte når du melder deg på og hvem du eventuelt vil bo sammen med.


Dere tar selv med mat og drikke til frokost, lunsj og middag. Lunsj spiser vi ute på feltet, men vi satser på å grille ved Uskavigården til felles middag på lørdag.


Ved påmelding: oppgi navn på fører og hund, alder på hund og gjerne noen ord om erfaring (har stilt på prøve, har særlige utfordringer eller annet som dere mener kan være nyttig å vite).


Det er plass til 12 hunder. Hunden må ha fylt 9 måneder senest i treningshelgen for å få være med. Hunden må ha grunnleggende dressur (innkalling og stoppsignal).


Dette blir en super helg!


Har du lyst til å være med? Send en e-post til sjerve@gmail.com for påmelding. Påmeldingsfristen er 1. august! Medlemmer i UVN prioriteres.


Hilsen styret i Ungarsk Vizsla i Norge (UVN)

21 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


留言功能已關閉。
bottom of page