top of page

Bli med på høyfjellstrening i Engerdal!

Helgen 23.-25. august blir det trening i føring av hund i fjellet.

Foto: Helga Bergholtz

Vi har fått med oss instruktør Linda Mari Dammen Moe fra Norsk Vorstehhund klubb

Innlandet. Dette er en fin mulighet til å trene på å gå som man gjør på jaktprøver, hvor to hunder er i slipp mens resten av partiet går et stykke bak.


Sted: Engerdal, ved Johnsgård Turistsenter. Dette ligger i Sømådalen, på østsiden av sjøen Langsjøen i Engerdal, 320 km fra Oslo, 240 km fra Trondheim, 85 km fra Røros og 120 km fra Trysil.


Dette blir ikke en dyr helg, men vi må betale noe for treningskort, instruktør, reise, overnatting og mat. Johnsgård har rimelige hytter og campingplass for både campingvogner og telt. Vi har booket store hytter (med 3 soverom i hver). Disse vil koste cirka 800,- per rom for helgen. Overnatting fra fredag til søndag. Hyttene er greit utstyrt. Det er også mulig å bo i telt, campingvogn eller bobil her, men da booker du plass selv. Si fra om du vil bo i felleshytte når du melder deg på og hvem du eventuelt vil bo sammen med.


Det kan være maksimalt 10 hunder med (aldersgrense 9 måneder) og de må ha grunnleggende dressur (innkalling og stoppsignal).


Send en e-post til Sissel Jerve på sjerve@gmail.com hvis du vil melde deg på. Medlemmer i UVN prioriteres.Hilsen styret i Ungarsk Vizsla i Norge (UVN)


39 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


Les commentaires ont été désactivés.
bottom of page