top of page
  • sjerve

Avlyst! Lavlandstrening i Sverige i mars

Oppdatert: 12. jan. 2023

Helgen 17.-19. mars har vi trening hos Viijägaren, Kungs Husby, Enköping

Dette er et tilbud for klubbens medlemmer og hvis det blir stor pågang vil vi prioritere de som er nybegynnere eller har unge hunder.

Denne helgen får du et innblikk i hvordan lavlandstrening og lavlandsprøver foregår. Hundene vil blant annet bli sluppet to og to slik det gjøres på prøver. Flott terreng og godt med spreke rapphøns. Viijägarens stiller med instruktører.


Det er plass til 10 hunder. Hunden må ha fylt 9 måneder senest i treningshelgen for å få være med. Hunden må ha grunnleggende dressur (innkalling og stoppsignal).


Pris: 5000,- per deltaker med hund - i den prisen inngår også kveldsmat fredag, lunsj og middag lørdag og lunsj søndag.


Overnatting: 600,- per person per natt inkludert frokost, cirka 1 mil fra treningsstedet. Det blir overnatting fra fredag til søndag.


Dette blir en super helg!


Har du lyst til å være med?

Send en e-post til sjerve@gmail.com for påmelding. Skriv litt om deg og din hund og hvorfor denne helgen passer for dere. Påmeldingsfristen er 10. januar.


De som får plass, må bekrefte at de tar plassen og betale inn et depositum på kr 1000,- innen frist som oppgis i svaret. Hvis du må trekke deg fra samlingen og gir beskjed før 1. februar, blir beløpet tilbakebetalt. Hvis du må trekke deg fra samlingen etter 1. februar, blir beløpet tilbakebetalt kun hvis det er en annen som kan fylle plassen.


Hilsen styret i UVN


104 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


Os comentários foram desativados.
bottom of page