top of page

Apportkurs med Monica Hauan! Ledige observatørplasser!

Ungarsk Vizsla i Norge inviterer til apportkurs med Monica Hauan!

Helgekurs – Leirsund, 13.-14. april 2024

 

  • Ønsker du å trene apport med belønningsbaserte metoder?

  • Ønsker du å lære om hvordan du kan trene apport med positiv forsterkning?

  • Ønsker du en apport som er morsom å trene og utøve for både hund og eier?


Dette apportkurset skal gjøre deg i stand til å trene hunden din mot apportbevis, apportprøver og en hverdagsapportering for bruk til aktivisering. Vi jobber mye med grunnferdigheter for å gjøre apporten sikker og legger stor vekt på å utvikle lysten til å trene. Dette ved hjelp av belønning og riktig timing. Har du allerede kommet godt i gang med apporten legger vi opp til at du kan få generalisert og kvalitetssikret apporten i tillegg til å gå videre med morsomme oppgaver.

Kurset passer for deg som har en hund som er lett å belønne og som liker å ha noe i munnen. Det kan være alt fra en pinne til en sko så tar vi det derfra! Det passer selvfølgelig også for deg som ønsker å lære mer om apportering! 


Aldersgrense fra 5 mnd og oppover.


Det er plass til 9 deltagere med hund på dette kurset (fullt). Du kan gjerne være med som observatør (uten hund), det er veldig lærerikt det også!


Dato: 13.-14. april 2024, lør 10-17, søn 10-16

Sted: Innlandet hundesenter, Tomtveien 12, 2015 Leirsund


Priser:

2700,- for deltager med hund og medlem av UVN

3000,- for deltager med hund uten medlemskap i UVN

1000,- for observatørplass, det vil si deltager uten hund


Påmelding:

Påmelding sendes til Sissel Jerve på e-post sjerve@gmail.com. Informasjon om betaling får du nå du har meldt deg på. Her er det førstemann til mølla, men vi vil prioritere medlemmer i UVN hvis det blir stor pågang. Påmeldingsfrist er 15. mars.

 

 

Teori før kurshelgen

18. mars blir det webinar med Monica. Webinaret blir gratis tilgjengelig for alle medlemmer i UVN og blir selvfølgelig tilgjengelig ekstra lenge for deg som blir med på kurset.


Om Monica: 

Monica driver Kirkenes Hundesenter, hun har hatt vizsla siden 2001 og har i dag én vizsla. Hun og mannen Jan-Egil Smuk har også 4 strihår vorsteh. Alle hundene trenes i jakt, lydighet, apportering, snørekjøring med mer. Monica er jakthund-dressurinstruktør fra NJFF, CANIS-klikkerinstruktør og PRO DOG trainer.  Monica er også en del av teamet i R+Gundogs sammen med Thomas Stokke og Astrid Ellefsen.

Sammen med Jan-Egil Smuk og Ronja Pedersen driver hun kennel Speldraget som har oppdrett av korthåret vizsla og strihåret vorsteh. 

Monica bruker positive metoder som går ut på å belønne de atferder du vil ha mer av. Fokus i treningen er å legge til rette for at hunden lykkes og å bygge opp øvelsene steg for steg med en markør, for eksempel klikker, og belønninger som mat, lek og hverdagslivets goder. Å trene belønningsbasert gir mestring for både deg og hunden, i tillegg gir det resultater i hverdagen, skikkelig vinn-vinn!  

Monicas motto for trening med hundene er: "Ta hunden på fersken når den gjør noe bra!

Hvis du vil lese deg opp på klikkertreningsmetoder før kurset, så ta gjerne en kikk på artikkelen «Hva er klikkertrening?» hos Canis: https://canis.no/hva-er-klikkertrening/

 
109 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page