top of page

26/2: webinar om fuglehundprøver med vizsla

Oppdatert: 10. mar.

Fuglehundprøver - skal/skal ikke?

Har du lyst å starte på prøve med din vizsla, men er usikker på hvordan det foregår og hva som forventes av hunden? Bli med på dette foredraget der Monica Hauan går inn på de ulike prøveformene (lavland, høyfjell og skog), hvordan en prøvedag ser ut og hva du og hunden bør kunne før start.


Webinaret starter kl 19 og holder på i cirka to timer. Det kan bli lenger, det kommer helt an på om dere som deltar har mange spørsmål og ting å ta opp. Vi ses!


Påmelding til sjerve@gmail.com!

Dette er et webinar for medlemmer i UVN. Det blir tilgjengelig også en tid etter 26/2.


Om Monica: 

Monica driver Kirkenes Hundesenter, hun har hatt vizsla siden 2001 og har i dag én vizsla. Hun og mannen Jan-Egil Smuk har også 4 strihår vorsteh. Alle hundene trenes i jakt, lydighet, apportering, snørekjøring med mer. Monica er jakthund-dressurinstruktør fra NJFF, CANIS-klikkerinstruktør og PRO DOG trainer.  Monica er også en del av teamet i R+Gundogs sammen med Thomas Stokke og Astrid Ellefsen.

Sammen med Jan-Egil Smuk og Ronja Pedersen driver hun kennel Speldraget som har oppdrett av korthåret vizsla og strihåret vorsteh. 

Monica bruker positive metoder som går ut på å belønne de atferder du vil ha mer av. Fokus i treningen er å legge til rette for at hunden lykkes og å bygge opp øvelsene steg for steg med en markør, for eksempel klikker, og belønninger som mat, lek og hverdagslivets goder. Å trene belønningsbasert gir mestring for både deg og hunden, i tillegg gir det resultater i hverdagen, skikkelig vinn-vinn!  

Monicas motto for trening med hundene er: "Ta hunden på fersken når den gjør noe bra!


48 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page