"Jeg lever for å levere!"

Monica med sine tre vizslaer.

Nysgjerrig på apportering? Vil du forbedre hundens nåværende apport?  

Vi arrangerer webinar om apportering med Monica Hauan fra Kirkenes Hundesenter. 

 

  • Tirsdag 29.juni 2021 kl 19.30 (varer ca to timer) 

  • Webinaret er gratis og kun for medlemmer i UVN! 

 

Påmelding sendes til Sissel Jerve på e-post sjerve@gmail.com senest 28. juni.  

 

Klubben ønsker å invitere deg til å lære mer om hva du kan tenke på i innlæringen av apporten. Senere vil det bli satt opp felles apporttreninger på Østlandet ledet av Sissel Jerve. Uansett om du ønsker å starte på apportprøver eller ikke, vil du finne noen gode tips for videre trening i dette foredraget som inneholder blant annet: 

  • En apport består av mange deler 

  • Innlæring og hvordan sette på signal 

  • Generalisering 

  • Vanlige utfordringer 

 

VELKOMMEN! 

 

Om Monica: 

Monica har hatt vizsla siden 2001 og har i dag tre vizslaer. Alle hundene trenes i jakt, lydighet, apportering, snørekjøring med mer. Monica er jakthund-dressurinstruktør fra NJFF, CANIS-klikkerinstruktør og PRO DOG trainer.  

Sammen med Jan-Egil Smuk og Ronja Pedersen driver hun kennel Speldraget som har oppdrett av korthåret vizsla og strihåret vorsteh. 

Monica bruker positive metoder som går ut på å belønne de atferder du vil ha mer av. Fokus i treningen er å legge til rette for at hunden lykkes og å bygge opp øvelsene steg for steg med en markør, for eksempel klikker, og belønninger som mat, lek og hverdagslivets goder. Å trene belønningsbasert gir mestring for både deg og hunden, i tillegg gir det resultater i hverdagen, skikkelig vinn-vinn!  

Monicas motto for trening med hundene er: "Ta hunden på fersken når den gjør noe bra!" 

 

Hvis du vil lese deg opp på klikkertreningsmetoder før webinaret, så ta gjerne en kikk på artikkelen «Hva er klikkertrening?» hos Canishttps://canis.no/hva-er-klikkertrening/